Psihoterapeutski tim iz Niša

Zašto mi?

Mi smo tim iskusnih i potpuno posvećenih psihoterapeuta i psihologa koji već godinama postiže značajne uspehe u svojim poljima lečenja kako u Nišu tako i u radu sa ljudima iz celog Sveta. Nakon više od decenijskog online rada na platformi psiholosko-savetovaliste.com odlučio sam da pod jednim krovom ujedinim rad najboljih psihoterapeuta koji se bave problemima koji nisu moje polje rada. Tako smo se ujedinili pod krovom kabineta Agora sa ciljem da ponudimo kvalitetne i proverene terapijske metode u lečenju više psihoterapijskih problema, poremećaja i bolesti koje se sve više i više javljaju.

Tim psihologa i psihoterapeuta iz kabineta Agora, sa sedištem Nišu, radi u prostorijama u samom centru grada u ulici Svetozara Markovića 28. Imamo decenijsko iskustvo u radu sa psihičkim problemima i životnim krizama kod dece, mladih i odraslih. Psihoterapijski pristupi koje pokrivamo je Bihevioralno kognitivna psihoterapija, Analitička Jungijanska psihoterapija, Geštalt terapija, Transkaciona analiza, terapija igorm i learn to play terapija kod razvojnih poremecaja i autizma.

Zakazivanje

Cene

Cena terapijske usluge u toku radnog vremena zavisi od vrste terapijske usluge. Shodno načelu dobre prakse, tokom cele 2019. godine, cena svih usluga toku radnog vremena će biti promotivna sa popustom od 20% na standardnu cenu usluge. Generalno, cena terapeutske seanse za vreme radnog vremena je 2400din*.

Ohrabrujemo Vas da nas kontaktirate za besplatni informativni razgovor da bismo videli koja vrsta terapije bi Vam najviše odgovarala i koja bi bila najkorisija za Vas.

 *za detaljne cene pojedinačnih usluga pogledajte cenovnik.

 

Hitna seansa

6000 din.

30 min.

Testiranje odraslih osoba

3600-6000 din.

120-180 min.