Psihoterapeutiski tim iz Niša

Tim psihologa i psihoterapeuta iz Niša,sa sedištem u kabinetu Agora, u centru grada ( minut od Obrenovićeve ulice u centru Niša) sa decenijskim iskustvom u radu sa psihičkim problemima, životnim krizama kod dece, mladih i odraslih. Psihoterapijski pristupi koje pokrivamo je bihevioralno kognitivna psihoterapija, Analitička Jungianska psihoterapija, Geštal terapija, Transkaciona analiza, terapija igorm i learn to play terapija kod razvojnih poremecaja i autizma.

Zašto mi?

Mi smo tim iskusnih i potpuno posvećenih psihoterapeuta i psihologa koji već godinama postiže značajne uspehe u svojim poljima lečenja kako u Nišu tako i u radu sal judima iz celog Sveta. Nakon skoro decenijskog online rada na platformi psiholosko-savetovaliste.com odlučio sam da pod jednim krovom ujedinim rad najboljih psihoterapeuta koji se bave problemima koji nisu moje polje rada. Tako smo se ujedinili pod krovom kabineta Agora sa ciljem da ponudimo kvalitetne i proverene terapijske metode u lečenju više psihoterapijskih problema, poremećaja i bolesti koje se sve više i više javljaju.

Zakazivanje

Cene

Cena terapijske usluge u toku radnog vremena zavisi od vrste terapijske usluge. Shodno načelu dobre prakse, tokom cele 2019. godine, cena svih usluga toku radnog vremena će biti promotivna sa popustom od 20% na standardnu cenu usluge. Generalno, cena terapeutske seanse za vreme radnog vremena je 2400din*.

Ohrabrujemo Vas da nas kontaktirate za besplatni informativni razgovor da bismo videli koja vrsta terapije bi Vam najviše odgovarala i koja bi bila najkorisija za Vas.

 *za detaljne cene pojedinačnih usluga pogledajte cenovnik.

 

Terapija igrom

1̶5̶0̶0̶ ̶d̶i̶n̶.̶
2000 din.

30 min.

Seansa

̶3̶2̶5̶0̶ ̶d̶i̶n̶.̶
2400 din.*

50 min.

* Prosečna cena pune  seanse 

Testiranje odraslih osoba

7̶2̶0̶0̶ ̶d̶i̶n̶
6000 din.

120-180 min.