Cena terapijske usluge se kreće od 2000 dinara pa na više, u zavisnosti od termina, da li je u toku ili van radnog vremena, u zavisnosti od terapeuta, da li je sertifikovani ili pod supervizijom.

Plaćanje se vrši 24h pre zakazane seanse.

Ukoliko niste sigurni koji vid psihoterapije je adekvatan za Vas, ili samo želite psihološko savetovanje, ohrabrujemo Vas da nas kontaktirate za besplatan informativni razgovor u trajanju od 30 minuta.

NAPOMENA:

Molim Vas, zbog prirode našeg posla i rasporeda, da ukoliko dodje do otkazivanja ili pomeranja termina to učinite barem 24 sata pre zakazanog termina da bismo mogli da organizujemo ostale seanse.

Zakazani termin na koji se ne pojavite ili ga otkažete u roku kraćem od 24 sata biće Vam naplaćen, osim ako to nije iz ozbiljnih i opravdanih razloga za koje imamo potpuno razumevanje.

Zvanje na posao, sastanak i slično se ne smatraju opravdanim razlogom za otkazivanje seansi. Kada je osoba odgovprna i pokaže zrelost i poštovanje tudjeg vremena naravno da je sve stvar dogovora i saradnje.
Ukoliko Vam naši uslovi odgovaraju slobodno nam pišite u bilo koje doba dana, a mi ćemo Vam odgovoriti u najbržem mogućem roku i ponuditi prvi slobodan termin.  Imajte na umu da svaki terapeut ima samo 2 besplatna termina nedeljno, pa shodno tome, može se desiti da lista čekanja bude duža.

Načini plaćanja:

1) Iz Srbije preko bankovnog računa dinarski račun koji ćete dobiti od menadžera tima.

2) Iz inostranstva:

2.1.) PayPal 

2.2) Druga opcija je IBAN SWIFT bankovni devizni transfer.

S poštovanjem tim Agora

Hvala

Cenovnik: