Notifications
Clear all

Pozdrav  

  RSS

 Bane
(@bane)
New Member
Pridruzen: 6 months pre
Objave: 2
15/06/2020 9:10 am  

Ne znam odakle da počnem. Ne bih da budem opsiran a ne zelim nesto da izostavim. Imam konkretno dva problema. Prvi je fetish prema stopalima i belim carapama kod devojaka, a drugi je zelja da isto to primetim i kod maloletnih devojaka u dobi od 14 do 16 godina. 

Nikada zbog toga nisam naudio nekome ili pocinio neko zlodela, veoma dobro kontrolisem sebe i smatraju me veoma dobrim covekom sto mi daje snagu da se sa tim borim. Ono sto mene pogadja najvise jeste kad se osamim cesto masturbiram gledacjuci fotografije tog karaktera ili misleci na to. 

Koliko je to opasno i do kad se moze kontrolisati? Siguran sam da ne bih zbog toga nekoga povredio i ucinio nesto lose nekome ali ipak to u svojoj glavi nekad forsira. Molim za neki odgovor. Hvala 


Citat
zarko.petrovic
(@zarko-petrovic)
Clan Admin
Pridruzen: 1 year pre
Objave: 220
15/06/2020 10:21 am  

postovanje

skatljiva tema i moguceda ce neko da me osudi za moj stav, da sene slaze ali evo sta ja mislim.

fetis je ok, moguce je da ce vremenom da se preseli na nesto slicno-evoluira ce. ako imate trip na godine 14-16 i to je ok dokle god je samo u masti. prvo izbegavajte bilo kakav ilegalan porno sadrzaj jer ce vas nahvatati i strpati u zatvor. 

znaci od sadrzaja samo legalo (sto znaci da su to punoletne osobe koje sepretvarjau da su maldje) takodje je bitno da se nikada nikada nikome ne naudi niti da se neguje tendecija malicioznog priblizvanja. i za to sledi ogromna kazna sa pravne strane a bogami ogromne su i posledice od "obicnog naroda".

trece, ako je tu i neguje se kao svoj trp potpuno je bezazleno i ako su granice jasno staljvene i bez ikakavih naera da se relaizuju to je potpuno u redu i smatrajte sebe zdravi.

ako psotoji zelja ka realizaciji onda vec mora da proemnimo ovu moju hipotezu i da se zauzeme neki preventivni sistem lecenja ili korekcije. 

 


OdgovoriCitat
 Bane
(@bane)
New Member
Pridruzen: 6 months pre
Objave: 2
15/06/2020 11:55 am  

Hvala na ovako opsirnom i detaljnom odgovoru.

Zaista ne idem na sajove koje bih slobodno mogao reci da pedofili posecuju tako da sam sa te strane cist.

To je samo neka koja fantazija koja se cesto prva nametme kad ugledam devojku. 

Ono sto mene brine jeste da ja to primetim i na mladjima kao sto sam rekao, i na starijima a desava se i na rodjakama. Prosto me mami taj odevni predmet (na carape mislim) jos ako je ta osoba u necemu kratkom ili uskok kao helanke ili sorc mnogo me to uzbudi i u tom momentu mi nije bitno da li je to neko moj ili bilo ko, cesto imam zelju za masturbacijom.

Eto mozda jos nesto o tome... Hvala


OdgovoriCitat
zarko.petrovic
(@zarko-petrovic)
Clan Admin
Pridruzen: 1 year pre
Objave: 220
15/06/2020 6:50 pm  

@bane

to je bezazleno i jednostavno ako vas ometa samo recite sebi: oladi nije ni mesto n ivreme... i tako cete jednsotavn ofetis zadrzati kadaj mu je mesto i vreme


OdgovoriCitat
Maja Delibasic
(@maja-delibasic)
Clan Moderator
Pridruzen: 1 year pre
Objave: 99
15/06/2020 9:32 pm  

@bane 

Možda se nivo uzbuđenja u svakodnebnim situacijama smanji, a i učestalost fantazija ako fetiš aktuelizujete sa svojom partnerkom i uvedete ga u svoj seksualni život.

Pozdrav! 


OdgovoriCitat
Podeli: