Erektilna disfunkci...
 
Notifications
Clear all

Erektilna disfunkcija

4 Objave
3 Korisnici
0 Likes
3,479 Pregledi
(@mihajlo19988)
New Member
Pridruzen: 3 године pre
Objave: 1
Topic starter  

Imao sam problem sa erektilnom disfunkcijom u vezi u kojoj sam bio oko 4 meseca,desilo mi se dva puta u pocetku jer sam bio nekako napet i onda nakon toga kao neka blokada nikako nisam mogo da se opustim,nisam u potpunosti imao problem ali se desavalo da ne mogu da odrzim erekciju,nisam mogao da se skoncentrisem nego sam brinuo o erekciji,vremenom je nestao problem ali opet do kraja veze nisam bio u potpunosti opusten ako mogu tako kazem i ako nije bilo problema,i sada imam strah ako treba da se vidim sa novom devojkom da mi se to ne desi.Hvala unapred.


   
Citat
zarko.petrovic
(@zarko-petrovic)
Clan Admin
Pridruzen: 4 године pre
Objave: 240
 

postovanje

pogledjate ovaj moj tekst detaljno https://kabinetagora.rs/forum/seksualni-poremecaji/psihoseksualni-poremecaji-pristup-lecenje-i-prognoza/#post-239

takodje bihevioralni deo je neophodno prolaziti u partnerskom odnosu, bez sekusalnog partnera ne mogu se raditi zadaci i zadate vezbe.


   
OdgovoriCitat
(@jovannn)
New Member
Pridruzen: 10 месеци pre
Objave: 2
 

Postovani, da li se u ovakvim situacijama smije uzeti neki proizvod na prirodnoj bazi. Imao sam problema sa potencijom u zadnjih par sedmica pa san odlucio da se vama obratim. Pornasao sam jedan caj za potenciju za koji sam takodjer dobio preporuke poznanika. 

Hvala unaprijed.

Ova objava je modifikovana 10 месеци pre od zarko.petrovic

   
OdgovoriCitat
zarko.petrovic
(@zarko-petrovic)
Clan Admin
Pridruzen: 4 године pre
Objave: 240
 

probajte, ne može da škodi


   
OdgovoriCitat
Podeli: