Kritican problem u ...
 
Notifications
Clear all

Kritican problem u vezi

5 Objave
3 Korisnici
4 Likes
707 Pregledi
(@dinko)
New Member
Pridruzen: 4 године pre
Objave: 2
Topic starter  

Postovani,

djevojka me moli "da prihvatim sve svoje greske i ispravim ih". U vezi smo godinu dana i na pocetku veze (u 2.-3. mjesecu) se desilo da ispadnem kreten. Posvadjali smo se, plakala je i ja sam nakon minutu mazenja zapoceo "dry humping". Nastavio sam jos maksimalno 5 minuta iako ona nije davala nikakve naznake da to zeli. Nisam imao lose namjere (nisam htio sex, niti smo ga imali), uradio sam to nepromisljeno, u tom trenutku sam osjecao slabost, htio sam da se ponovo zblizimo - iako ovi moji "izgovori" nisu bitni nimalo za nju (a ni za mene vise), cak ih mrzi i naziva to sazaljevanjem i prenemaganjem. Znam da sam jako pogrijesio sto sam takvo nesto zapoceo u trenutku kad je tuzna/ljuta i izvinuo sam se za to milion puta dosad. Ona me smatra bolesnim zbog takvog postupka, sto joj ne mogu ni da prigovorim jer takav sam ispao i stvarno se kajem, ali osim rijecima ne nalazim nacina da joj to dokazem. Ona to spomene nakon svake rasprave i trazi od mene da nadjem nacin kako da ispravim svoje greske, popravim stvari i pretpostavljam da nece moci jos dugo da ceka na to. Buduci da je presla preko ove i jos jedne moje velike greske (takodjer povezane s nedostatkom empatije), shvatam da joj je stalo, a ja jos uvijek ne uspijevam rijesiti ovaj problem. Nasa veza je na daljinu i ne vidimo se bas cesto. Na moje "Volio bih da imam priliku da ti dokazem uzivo da mi je stalo", njen odgovor je da ne trebam cekati da budemo skupa uzivo kako bih ja ucinio nesto povodom toga.

Sta Vi mislite o tome? Kako da dokazem da mi je stalo? Kako da ispravim velike greske? Vise ih i ne ponavljam ali je ona uvjerena da cu kad tad ponoviti, mozda vec iduci put kad se vidimo.

Hvala puno!


   
Citat
zarko.petrovic
(@zarko-petrovic)
Clan Admin
Pridruzen: 5 године pre
Objave: 285
 

postovani

greske se ne ispravljaju tako sto izbrisimo sta se desilo nego, vremenom polako i kontinuirano dokazemo da se desila pormena.to znaci da i ona mora da zaboravi, oprosti il istaiv na stranu st ase desilo i da gleda kakvi ste sada.

 

a vaseje da osvestite sta je njena zamerkai  ako mozete da menjate.takodje trazite,apelujte da vam da vremena za promenu.


   
Dinko reacted
OdgovoriCitat
Marija Mijatovic
(@marija-mijatovic)
Clan
Pridruzen: 5 године pre
Objave: 31
 

Postovana, 

Otvorena komunikacija je put ka bliskosti, pitajte je da vam opise kako se osecala kada se to desilo. Pitajte je sta je ocekivala da tada uradite kako biste ispravili gresku jer ona kako vidim ima neka ocekivanja od vas i pitajte je koja su ocekivanja sada, nekoliko meseci kasnije. Proslo je puno vremena, ta tema je i dalje aktuelna, izgleda da postoji nesto sto ona ima kao ideju da vi treba da uradite, ali vi ne znate sta je to. Predlažem vam da budete direktni i resite tu situaciju otvoreno, sve ostalo lici na igru.

Pozdrav i hvala sto nam pisete


   
Dinko and zarko.petrovic reacted
OdgovoriCitat
Marija Mijatovic
(@marija-mijatovic)
Clan
Pridruzen: 5 године pre
Objave: 31
 

Izvinjavam se zbog freske u oslovljavanju


   
OdgovoriCitat
(@dinko)
New Member
Pridruzen: 4 године pre
Objave: 2
Topic starter  

Hvala vam svima puno sto ste se potrudili da date opsirne odgovore i smjernice, cijenim to mnogo 🙂 

Lijep pozdrav!


   
OdgovoriCitat
Podeli: