Bojana Milojević, diplomirani psiholog. Gestalt psihoterapeut u superviziji na poslednjoj godini.

Rođena 1989. godine u Vranju. Sada živi i radi u Nišu, gde je završila osnovne i master studije psihologije. Nakon toga upisuje studije Geštalt psihoterapije, pri Evropski akreditovanom obrazovnom institutu iz oblasti psihoterapije – Studio za edukaciju Beograd (EAPTI-SEB). Trenutno radi kao psihoterapeut u superviziji.

Nakon studija psihologije radila kao psiholog u osnovnoj školi i vrtiću. Ima 4 godine iskustva u radu u sektoru ljudskih resursa u velikim organizacijama. Svoje iskustvo psihoterapeuta sticala u Psihološkom savetovalištu za studente i u privatnoj praksi. U radu se služi i engleskim jezikom putem online rada sa klijentima širom sveta.

Bojana voli da napomene da je lična psihoterapija svakog terapeuta veoma važna. Ona joj pored ostalog, ukazuje kako je to biti klijent i koliko je iskrenosti, razumevanja, poštovanja, prisustva i poverenja potrebno da bismo se otkrili jedni drugima i isceljivali.

U radu se sreće sa temama anksioznosti, stida, napada panike, depresije, problemima u partnerskim odnosima, tugovanja, ljutnje, osećaja praznine, poremećaja raspoloženja, nedostataka samopouzdanja, životnih kriza, strahova. Klijenti često pitaju: „Da li se to dešava samo meni? Dešava se svima…

 

Kako bi opisali stil svog psihoterpijskog rada?

Podrška, razumevanje i spontanost su karakteristike koje klijenti primećuju kod mene. Sigurnost i iskrenost koji gradim sa ljudima im pomaže da se nose s teškim osećanjima i prevladaju probleme s kojima se suočavaju. Bitno je da znate da niste sami!